Impresszum

 

Esztergomi Újság.hu
E-mail: ujsagKUKACequatormediaPONThu

Kiadja az Equator Média Kommunikációs Kft.
Felelős kiadó: az Equator Média ügyvezető igazgatója
(infoKUKACequatormediaPONThu) (infoATequatormediaDOThu)
Főszerkesztő: Pauska Zsolt

Hirdetés - Marketing:
E-mail: hirdetesKUKACequatormediaPONThu

Az Equator Média Kommunikációs Kft., mint jelen hírportál tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget az olvasói kommentár és egyéb szolgáltatás oldalain az olvasók/látogatók által elhelyezett üzenetekért és csatolt állományokért (kép, hang, videó illetve bármilyen más média). A felelősség az üzenetet és a csatolást elhelyező személyt, jogi személlyel nem rendelkező társaságot illetve jogi személyt terheli. 
Értesüléseket átvenni kizárólag a Esztergomi Újságra való hivatkozással lehet.
 
A hivatkozás formája: Esztergomi Újság.hu hírportál.
Az (X) aláírással jelölt írások/képek/mozgóképek fizetett hirdetések. Tájékoztatjuk tisztelt olvasóinkat, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Az adatokat megadva hozzájárulnak ahhoz, hogy azok felhasználásával megrendeléseiket teljesítsük, megrendeléseket teljesítsünk, akcióinkra, kiadványainkra és egyéb szolgáltatásainkra felhívjuk a figyelmet. Az érintettek felvilágosítást kérhetnek az általunk kezelt személyes adataik köréről, felhasználásuk módjáról és céljáról, és bármikor kérhetik azok helyesbítését, felhasználásuk korlátozását, illetve törlését.

A Esztergomi Újság.hu esetén a médiaigazgatásra vonatkozó eljárásra hatáskörrel vonatkozó felügyeleti szerv a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrom u. 23-25., levelezési cím: 1525 Budapest Pf. 75., Tel:+36 1 457 7100, e-mail: infoKUKACnmhhPONThu)